100 Cei mai admiraţi CEO din România 2021. Călin Fusu, cofondator şi CEO Vivre Deco - locul 35

Postat la 22 ianuarie 2022 337 afişări

100 Cei mai admiraţi CEO din România 2021. Călin Fusu, cofondator şi CEO Vivre Deco - locul 35

Călin Fusu este unul dintre cei mai cunoscuţi antreprenori români şi unul dintre primii investitori din zona de servicii şi aplicaţii online pe plan local.

A preluat funcţia actuală la începutul lunii octombrie, venind la cârma platformei de comerţ online cu produse home & deco Vivre, în locul Monicăi Cadogan, alături de care a fondat compania în urmă cu nouă ani.

Originar din Republica Moldova, omul de afaceri a urmat Academia de Studii Economice din Bucureşti, absolvind Facultatea de Relaţii Internaţionale în 1995.

Cinci ani mai târziu, a fondat grupul Neogen. A pus, apoi, bazele platformei de recrutare online BestJobs, al cărei CEO a fost până în primăvara anului 2019.

A investit, totodată, în diverse businessuri, printre care se numără Vivre, aplicaţia Clever Taxi, platforma de e-fulfillment Frisbo şi site-ul de informaţii financiare pentru consumatori Conso.

Printre hobby-urile sale se numără sailingul.

Profilul lui Călin Fusu a apărut în anuarul 100 CEI MAI ADMIRAŢI CEO DIN ROMÂNIA, EDIŢIA 2021. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.