100 Cei mai admiraţi CEO din România 2021. Bogdan Neacşu, director general, CEC Bank - 097

Postat la 24 februarie 2022 236 afişări

100 Cei mai admiraţi CEO din România 2021. Bogdan Neacşu, director general, CEC Bank - 097

Bogdan Neacşu, aflat la conducerea CEC Bank din 2019, este cel mai tânăr preşedinte de bancă din România.

În acest an a fost ales şi preşedinte al Asociaţiei Române a Băncilor – organism reprezentativ pentru întreaga industrie.

Sub conducerea lui Bogdan Neacşu, CEC Bank a câştigat cotă de piaţă,  urcând pe locul 7 în topul băncilor (creştere cu 35% a activelor în perioada 2020- iunie 2021) , a raportat profituri record şi a demarat un amplu program de modernizare şi digitalizare. 

Strategia CEC Bank are la bază modelul de afaceri omnichannel, în care serviciile bancare sunt disponibile atât în reţeaua teritorială care include peste 1 000 de unităţi, fiind cea mai mare din România, cât şi online, fără drumuri la bancă, prin magazinul virtual CEC_In.

Priorităţi pentru viitor:

CEC Bank este cea mai veche instituţie bancară din România şi, de-a lungul istoriei, a demonstrat în repetate rânduri că se poate reinventa. Suntem din nou în faţa unui astfel de moment şi ne propunem să devenim banca de casă a românilor – o bancă prietenoasă şi avansată tehnologic şi o bancă în top 5 din România.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.