100 Cei mai admiraţi CEO din România 2021. Bogdan Badea, CEO, eJobs România - 054

Postat la 26 ianuarie 2022 263 afişări

100 Cei mai admiraţi CEO din România 2021. Bogdan Badea, CEO, eJobs România - 054

Bogdan Badea are un parcurs profesional care include cinci companii: Procter & Gamble, Smartree România, Accace România, EY şi eJobs. În toate a avut poziţii de management, iar în două dintre ele a ajuns pe cea mai înaltă treaptă ierarhică.

El a preluat conducerea eJobs România în martie 2018, după ce a ocupat funcţia de director de vânzări al companiei.

Executivul a absolvit Facultatea de Cibernetică din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti şi are un master în finanţe corporative şi burse de valori.

Top 3 priorităţi pentru viitor:

1. Dacă vorbim de 2022, priorităţile eJobs le putem rezuma în 3 cuvinte: relevanţă, eficienţă şi transparenţă.

2.Œ Ne propunem, în primul rând, să facilităm şi mai mult întâlnirea candidaţilor relevanţi cu joburile potrivite pentru profilul lor, eficientizând la maximum procesele de recrutare. Relevanţa şi eficienţa le vom bifa prin mai multe mecanisme pe care le avem în arsenalul eJobs, de la pre-testarea şi precalificarea candidaţilor la un matching cât mai exact între profilul candidatului ideal şi oferta din piaţă, luând în calcul aici inclusiv candidaţii latenţi, dar care sunt susceptibili de o schimbare profesională. Avem toate toolurile necesare în acest moment să facem acest lucru. În plus, în completarea serviciilor de core business, am lansat anul acesta o nouă linie de business, prin care oferim servicii de recrutare rapidă şi inteligentă.

3. Apoi, ca lideri de piaţă, în 2022 ne vom continua misiunea pe care ne-am asumat-o anul acesta, odată cu lansarea Salario, de a încuraja trecerea spre o piaţă a muncii transparentă şi echitabilă pentru toţii jucătorii. În mai puţin de trei luni de când am lansat comparatorul de salarii, peste 150.000 de oameni au vrut să afle dacă sunt plătiţi în linie cu media. Presiunea pusă anul acesta pe salarii, inevitabilă într-un an al revenirii, cum a fost 2021, ne demonstrează încă o dată că e nevoie să începem să purtăm discuţii cât mai deschise şi pe acest subiect, fie că e confortabil sau nu.

4.Ž La nivel de cifre, ne propunem să închidem 2021 cu 11 milioane de euro cifră de afaceri, iar pentru 2022 ţinta este de 12 milioane.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.