100 Cei mai admiraţi CEO din România 2021. Aneta Bogdan, managing partner, Brandient - 087

Postat la 04 mai 2022 225 afişări

100 Cei mai admiraţi CEO din România 2021. Aneta Bogdan, managing partner, Brandient - 087

Aneta Bogdan a fondat agenţia specializată în consultanţă şi design de brand Brandient în 2002, businessul ajungând anul trecut la venituri de circa

3,1 milioane de lei, potrivit datelor publice dis-ponibile.

Executivul a activat anterior, timp de peste 10 ani, în zona de marketing, unul dintre cele mai importante roluri fiind cel de director de marketing şi comunicare la Connex (achiziţionat ulterior de Vodafone).

Este absolventă a Facultăţii de Marketing din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti, are o diplomă de MBA obţinută la Open University Business School, iar din 2000 este membru al Chartered Institute of Marketing din Marea Britanie şi chartered marketer.

A scris cartea Branding on the Eastern Front, şi este, conform informaţiilor publicate pe site-ul Brandient, conferenţiar şi jurat în cadrul unor concursuri naţionale şi internaţionale de design, branding, publicitate şi PR.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.