100 Cei mai admiraţi CEO din România 2021. Andrei Iacob, CEO, Trust Motors - 025

Postat la 10 ianuarie 2022 373 afişări

100 Cei mai admiraţi CEO din România 2021. Andrei Iacob, CEO, Trust Motors - 025

Andrei Iacob conduce grupul Trust Motors, ultimul business antreprenorial românesc din importul de automobile.

Grupul este deţinut de omul de afaceri Gheorghe Dolofan, unul dintre primii oameni de afaceri români care la mijlocul anilor ‘90 demarau oficial importul unei mărci auto.

Acesta a preluat în decembrie 2020 activitatea de import şi distribuţie a mărcii Opel în România achiziţionând compania Opel Automotive R, recent redenumită Trust Motors Import Autovehicule SRL (aceasta se alătură astfel importurilor mărcilor Peugeot, DS Automobiles şi Citroën ale grupului).

Trust Motors a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de aproximativ 581,8 milioane de lei, profit net de 21,6 milioane de lei şi avea un număr mediu de

105 salariaţi, potrivit celor mai recente informaţii publice disponibile.

Top 3 priorităţi pentru viitor:

1.Œ Timp de calitate cu familia (adevăratul „combustibil" şi „factor motivator" pentru tot ceea ce întreprind);

2. Continua dobândire de noi cunoştinţe şi calităţi, înconjurat fiind doar de persoane de la care am ce învaţă (evident că atât pe plan personal cât şi pe plan profesional);

3. Securizarea liniilor actuale de business, astfel încât să mă pot concentra pe introducerea de noi activităţi în portofoliul firmelor noastre.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.