100 Cei mai admiraţi CEO din România 2021. Andrei Frunză, CEO, BestJobs - 079

Postat la 23 martie 2022 109 afişări

100 Cei mai admiraţi CEO din România 2021. Andrei Frunză, CEO, BestJobs - 079

Din rolul actual, preluat oficial în toamna acestui an, Andrei Frunză coordonează dezvoltarea BestJobs şi a portofoliului de soluţii, cu scopul consolidării pieţei de recrutare online din România.

A terminat Facultatea de Studii Economice Bucureşti şi are o experienţă de peste 20 de ani în managementul mai multor business-uri din domeniul tehnologiei, din care aproape jumătate în rol de CEO.

De-a lungul parcursului său profesional, a coordonat proiecte de online payments, digital publishing şi marketplaces.

Printre companiile în care şi-a desfăşurat activitatea se numără trustul de media Ringier, platforma de recrutare online eJobs, aplicaţia mobilă de taxi Clever Taxi, achiziţionată ulterior de Free Now, dar şi BestJobs aparţinând Grupului Neogen.

Top 3 priorităţi pentru viitor:

1.Œ Piaţa muncii se transformă şi recrutarea migrează tot mai mult în sfera digitală, aşa că dezvoltarea pieţei de recrutare online din care BestJobs face parte este principala mea prioritate în următorii ani, prin dezvoltarea de noi tendinţe şi soluţii digitale care să susţină angajatorii şi candidaţii. Un pas important pentru mine din punct de vedere strategic este să dezvoltăm mai departe platforma BestJobs într-un spaţiu reprezentativ pentru toate domeniile de activitate.

2. Vrem să consolidăm poziţia actuală de partener de încredere pentru companii în eforturile lor de a-şi găsi rapid candidaţii potriviţi, mai ales în contextul actual al pieţei muncii. Oferim deja soluţii prin care companiile pot externaliza căutarea de talente către parteneri independenţi înscrişi în platforma BestJobs şi vrem să continuăm să construim în această arie. Căutarea de talente devine astfel mai eficientă, iar prin serviciile pe care le oferim luăm această grijă de pe „umerii” companiilor.

Ž3. În mod natural, ne propunem să fim alături şi de candidaţi şi să le dăm o mână de ajutor când vine vorba de următorul lor job. Începerea carierei şi schimbarea traseului profesional sunt momente cheie în evoluţia profesională a unui candidat. În acest sens, am dezvoltat programul Grow, care oferă sesiuni de mentorat, de consultanţă în carieră şi chiar analiză a CV-ului. Cu aceste noi abilităţi, un candidat este echipat să aleagă corect o carieră potrivită şi să se prezinte corespunzător în faţa potenţialului angajator.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.