100 Cei mai admiraţi CEO din România 2021. Andreea Pipernea, CEO NN Pensii - 052

Postat la 27 ianuarie 2022 361 afişări

100 Cei mai admiraţi CEO din România 2021. Andreea Pipernea, CEO NN Pensii - 052

S-a alăturat NN Pensii în 2017, după 17 ani de carieră în domeniul bancar.

Este absolventă a Academiei de Studii Economice din Bucureşti, cu specializare în finanţe şi bănci, şi are un doctorat la Bucharest School of Finance (DOFIN) din cadrul aceleiaşi instituţii.

Este şi vicepreşedinte al Asociaţiei pentru Pensiile Administrate Privat din România (APAPR).

NN Pensii este cel mai mare administrator de pensii private Pilon II din România, arată cele mai recente date de la ASF, cu active de 30,5 mld. lei.

Top 3 priorităţi pentru viitor:

Œ1. Oamenii sunt principala mea prioritate. Şi mă refer atât la cei care se bazează pe NN Pensii pentru o bătrâneţe mai liniştită financiar, cât şi la cei din echipă, alături de care am rămas aproape chiar dacă ne distanţează actualul mod de lucru.

2. Prin tot ceea ce facem, ne concentrăm împreună pe maximizarea economiilor pentru pensie ale celor peste două milioane de români care contribuie la fondul NN Pensii. Iar faptul că avem cele mai bune performanţe investiţionale din piaţă confirmă angajamentul nostru şi beneficiile pe care le generăm pentru ei.

3.Ž În acelaşi timp, o prioritate la fel de importantă este continuarea dezvoltării sistemului de pensii private din România, iar accelerarea digitalizării prin care participanţii să poată interacţiona exclusiv online cu pensia lor şi definitivarea cadrului pentru aplicarea legii de plată pot avea o contribuţie majoră în acest sens.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.