100 Cei mai admiraţi CEO din România 2021. Andreea Petrişor, managing director, Delivery Hero România (ex-foodpanda) - 092

Postat la 04 mai 2022 207 afişări

100 Cei mai admiraţi CEO din România 2021. Andreea Petrişor, managing director, Delivery Hero România (ex-foodpanda) - 092

Andreea Petrişor este managing director al Delivery Hero România (platforma de comenzi de mâncare foodpanda) de la începutul anului 2019.

Înainte de acceptarea acestui rol a lucrat în consultanţă strategică timp de opt ani, ca project manager la Roland Berger, la Bruxelles.

În 2014 şi 2015 a studiat în cadrul unui MBA la INSEAD, iar anterior a studiat la Universitatea Paris Dauphine, dar şi la Universitatea Torcuato Di Tella din Buenos Aires şi la Universitatea Regent din Londra.

Spune că cea mai mare reuşită a sa este flexibilitatea de a se adapta la diferite culturi şi medii.

Top 3 priorităţi pentru viitor:

1.Œ Ne dorim să ne menţinem statutul de pionieri în industria noastră, fapt pentru care vom continua procesul de dezvoltare prin inovaţie, care am demonstrat că face parte din ADN-ul companiei.

2. De asemenea, lucrăm la optimizarea constantă a serviciilor, având în centrul acţiunilor noastre dorinţele  utilizatorilor, pentru a le oferi o experienţă completă, eficientă şi satisfăcătoare. Astfel, ne propunem să devenim prima opţiune pentru livrarea produselor de care aceştia au nevoie în fiecare zi, indiferent că vorbim despre cumpărături sau preparatele preferate.

Ž3. O altă prioritate pentru noi este şi consolidarea echipei performante pe care am creat-o. În pandemie, am realizat mai mult ca oricând  faptul că având o echipă solidă, putem trece cu succes peste toate provocările apărute. Pandemia a avut un rol de accelerator, accentuându-ne spiritul de echipă, dar şi aptitudinile, ceea ce a asigurat o mobilizare rapidă şi o dezvoltare de succes, atât a businessului cât şi a evoluţiei personale şi profesionale a fiecărui membru al echipei.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.