100 Cei mai admiraţi CEO din România 2021. Alin Burcea, CEO, Paralela 45 - 094

Postat la 05 aprilie 2022 158 afişări

100 Cei mai admiraţi CEO din România 2021. Alin Burcea, CEO, Paralela 45 - 094

A pus bazele agenţiei de turism Paralela 45 în urmă cu 30 de ani, în primăvara anului 1990.

Este, de asemenea, fondator al Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism, înfiinţată în 1990, şi primul preşedinte al acesteia.

A fost secretar de stat în Ministerul Turismului în 2001-2002 şi a condus ANAT între 1990-1993 şi 2016-2018, iar în prezent este vicepreşedinte al asociaţiei.

Executivul este absolvent al Academiei de Studii Economice din Bucureşti şi a urmat cursuri de specializare în turism în Israel, Grecia şi România, iar din 2005 este doctor în turism de afaceri.

Top 3 priorităţi pentru viitor:

1.Œ În acest moment, toate eforturile noastre se îndreaptă către dezvoltarea online. Lucrăm la un upgrade al site-ului, ca să îl transformăm într-un marketplace de vacanţe, şi la două aplicaţii, punând accent pe experienţa turistului şi pe relaţia noastră cu el. Facem aceste investiţii pentru o mai bună utilizare de către turişti, şi în final, vânzare.

2. Este la fel de importantă menţinerea sănătăţii psihice şi fizice a tuturor celor care fac parte din echipa Paralela 45, care au trecut prin această perioadă plină de şocuri. Trebuie să fim în formă cu toţii ca să facem performanţă.

3.Ž Ne dorim, de asemenea, cât mai multe produse noi, atât pe intern, cât şi pe extern. Am dezvoltat şi dezvoltăm mereu turismul intern şi ne-am propus o creştere de 30% în 2022. La extern este mai dificil atâta vreme cât totul depinde de gradul de infectare al destinaţiei şi al României. Sper ca după acest val să ne apropiem de normalul pe care ni-l dorim cu toţii. Ne aşteptăm ca după trecerea valului patru românii să îşi reia călătoriile în ritmul dorit, aşa cum s-a întâmplat şi după valurile anterioare.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.