069. Alina Orban, Ad-interim general manager, Microsoft România

Postat la 16 decembrie 2021 235 afişări

069. Alina Orban, Ad-interim general manager, Microsoft România

O persoană motivată şi dedicată oamenilor, Alina Orban este un bun strateg şi amplu cunoscător al pieţii IT&C din România, calităţi redate prin prisma celor 17 ani de experienţă în sectorul de telecomunicaţii, timp în care a coordonat numeroase proiecte complexe în diverse arii de business. Alina a dezvoltat de-a lungul carierei o capacitate remarcabilă în ceea ce priveşte identificarea oportunităţilor de dezvoltare, maximizarea acestora prin conturarea de parteneriate, precum şi creşterea performanţei, atât la nivel individual, cât şi organizaţional.

În 2014, Alina s-a alăturat echipei Microsoft, energizată de misiunea companiei de a ajuta oamenii şi organizaţiile să realizeze mai mult. Expertiza dobândită în rolurile de conducere în companii mari precum Vodafone sau Romtelecom, modul creativ prin care abordează provocările, dar şi strategiile pe care le-a conturat şi implementat de-a lungul timpului au condus frecvent la creştere, iar Microsft România avea să fie locul ideal pentru ca Alina să realizeze mai mult.

În prezent, Alina Orban ocupă funcţia de Segment Director - Corporate Market, Small Business & Partner Channel. Fiind un lider prin excelenţă, dar şi un bun mentor, Alina Orban a asigurat interimatul funcţiei de general manager al Microsoft România în perioada ianuarie – octombrie 2021, timp în care a contribuit la dezvoltarea proiectelor Microsoft în Romania şi la consolidarea culturii organizaţionale a acesteia.

*de la 1 noiembrie funcţia de general manager al Microsoft România a fost preluată de Bogdan Putinică

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.