020. Radu Savopol, fondator 5 to Go

Postat la 26 noiembrie 2021 81 afişări

020. Radu Savopol, fondator 5 to Go

Numele lui Radu Savopol este legat de deschiderea primului lanţ de cafenele axat pe conceptul de cafea la preţ fix din România, pe care l-a lansat, în 2005, alături de Lucian Bădilă.

De profesie designer de interior şi pasionat de arhitectură, şi-a început parcursul în HoReCa prin deschiderea unui pub în Sinaia, inspirat de bunicul lui, poreclit Old Nick, care a devenit personaj central al poveştii afacerii sale, dând şi numele acestui prim business.

Reţeua 5 to go este cea mai accesată franciză din piaţa locală şi unul dintre cei mai extinşi jucători din piaţa de profil din Europa şi Orientul Mijlociu.

În 2019 Radu Savopol a preluat, împreună cu antreprenorii Lucian Bădilă şi Andrei Alecu, businessul Cereal Crunch, primul cereal bar din România.

În prezent, 5 to go a ajuns la un portofoliu de circa 280 de unităţi.

Top 3 priorităţi pentru viitor:

1.Œ În ultimii ani am alocat mare parte din energia mea, pasiunea, inspiraţia şi determinarea pentru îndeplinirea obiectivelor de business. Astfel că obiectivele mele personale şi cele de business se întrepătrund în mare măsură. Am setat priorităţile 5 to go pe trei direcţii de dezvoltare, care să susţină viziunea şi ritmul de creştere a businessului. Prima este continuarea extinderii pe piaţa internaţională prin lansarea pe noi pieţe europene.

2. A doua este dezvoltarea diviziei de retail ca nouă direcţie de business.

Ž3. O a treia este concentrarea pe inovaţie la nivel de concepte, produse, campanii, acesta fiind un diferenţiator important pentru marca 5 to go.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.