017. Liudmila Climoc, CEO Orange România

Postat la 13 decembrie 2021 539 afişări

017. Liudmila Climoc, CEO Orange România

Liudmila Climoc şi-a construit o carieră de peste 20 de ani în industria telecom, primul job fiind în cadrul companiei Voxtel (devenită Orange).

Ea a preluat conducerea operaţiunilor locale ale companiei Orange în 2016, anterior deţinând rolul de CEO al Orange Moldova.

A urmat cursurile Facultăţii de Calculatoare, Informatică şi Macroelectronică din cadrul Universităţii Tehnice din Republica Moldova.

Sub mandatul său, Orange a preluat pachetul majoritar de acţiuni al diviziei fixe a grupului Telekom Romania – fostul Romtelecom, o mutare cu un cost de 268 mil. euro prin care subsidiara grupului francez Orange devine un gigant cu afaceri anuale de aproape două miliarde de euro, aproape dublu faţă de competitorii săi.

Top 3 priorităţi pentru viitor:

1.Œ În această perioadă, în care multe dintre activităţile noastre rămân în online, bunul mers al afacerilor şi al vieţilor clienţilor este vital. De aceea, dezvoltarea reţelei şi menţinerea ei la cei mai buni parametri de funcţionare pentru susţinerea economiei, a zonei de educaţie şi a comunicării indispensabile de zi cu zi este proiectul nostru top priority şi suntem extrem de mândri că deţinem cea mai bună reţea 4G şi 5G din ţară, atât din punct de vedere al performanţei, cât şi ca acoperire.

2. În urma achiziţiei Telekom Romania Communications, prioritatea strategică este să ne redescoperim cât de repede, să creăm punţi între noi şi să ne asigurăm că le oferim cât mai rapid clienţilor o ofertă completă, care să conţină acoperire extinsă de servicii fixe, cele mai bune servicii mobile în reţeaua Orange, inclusiv acoperire 5G în expansiune, un conţinut TV mai diversificat şi soluţii IT&C care să susţină transformarea digitală. Toate acestea ne vor ajuta, totodată, să ne atingem ambiţia de a fi prima alegere în piaţa serviciilor convergente din România.

3.Ž Lista de priorităţi este ferm conturată de oamenii din companie: sănătatea, siguranţa, starea lor de bine şi adaptarea rapidă si lină la perioada de tranziţie pe care o parcurgem au o importanţă covârşitoare pentru mine. Acum suntem o echipă mai mare, puternică şi închegată, ce-şi bazează succesul pe potenţialul şi calităţile individuale şi de grup, iar împreună suntem gata să începem o călătorie nouă, captivantă şi plină de oportunităţi, ca echipa numărul 1 în telecomul românesc!

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.