Catalogul 100 cei mai admirati CEO - ediţia 2023

Catalogul 100 cei mai admirati CEO - ediţia 2023

DE CE PODCAST LEADERS?

Pentru ediţia de anul acesta a catalogului CEI MAI ADMIRAŢI CEO DIN ROMÂNIA, cât şi pentru gala organizată recent, am ales denumirea-metaforă „Podcast Leaders”. Asta pentru că noi considerăm că cei care au ajuns în acest clasament, destul de controversat judecând după întrebările primate de fi ecare dată când lucrăm la realizarea lui, sunt repere relevante pentru leadershipul şi afacerile româneşti, sunt voci care merită auzite. În prezent, poate mai mult ca niciodată, primim o sumedenie de informaţii, sfaturi de leadership, există sute de coaches, idei – însă noi credem ca e foarte important să ne alegem reperele cu atenţie, chiar şi atunci când vine vorba de evoluţia unei afaceri sau cariere. Informaţia nu lipseşte, poveştile de succes cu atât mai mult, în business sau nu – dar cine ne ajută să le selectăm? Felul în care ne alegem „infl uencerii” ne poate infl uenţa viaţa. BUSINESS Magazin, Ziarul Financiar, proiectele precum cel pe care îl veţi răsfoi acum, vă pot oferi o mână de ajutor dacă sunteţi în căutare de inspiraţie, de ceva care să vă ajute să mergeţi mai departe, în momente de impas sau, dimpotrivă, când nu ştiţi să gestionaţi succesul – de la oameni care pare că au reuşit să câştige nu doar pe plan profesional, cât şi din punctul de vedere al imaginii. Să îţi cumperi un How to de leadership online este uneori, ca şi cum ţi-ai face un tratament medical de pe internet. Peste 600 de voturi au fost acordate pentru liderii aflaţi în anuarul 100 CEI MAI ADMIRAŢI CEO DIN ROMÂNIA, majoritatea din partea altor fondatori de companii, CEO sau antreprenori, număr mare de votanţi care a fost posibil datorită unui proces „democratizat” de votare, agreat şi asumat odată cu stabilirea unei colaborări cu Costin Tudor, fondator şi CEO al platformei undelucram.ro, în urmă cu cinci ani. Astfel, dacă înainte puteau să voteze doar oameni din „cercul nostru apropiat” de lideri, respectiv antreprenori sau executivi cu care am colaborat de-a lungul anului, care au ţinut titlurile revistei Business MAGAZIN, Ziarului Financiar sau pe care i-am întâlnit pe la evenimente, prin intermediul platformei Undelucram.ro, acum avem acces la antreprenori din toată ţara. Ce vă prezentăm acum, este un barometru al încrederii – iar liderii ale căror poveşti de carieră le veţi citi sperăm să vă demonstreze asta.

IOANA MATEI,
Editor, business Magazin

 

REŢETA ADMIRAŢIEI

Ce anume infl uenţează admiraţia? Care sunt factorii care determină liderii din mediul de afaceri să acorde voturi pentru alţi reprezentanţi din business? Succesul afacerilor pe care le conduc, corectitudinea, carisma, stilul de leadership, felul în care îşi construiesc relaţiile în sfera de business, istoricul, notoritatea sunt câţiva din factorii cheie care determină, an de an, ca în cele 100 de poziţii ale catalogului Cei mai admiraţi CEO să regăsim, de regulă, cam două treimi dintre cei care au primit şi în anul precedent girul admiraţiei mediului de business. Încă de la lansarea lui, acest produs şi-a asumat că este unul subiectiv. Dincolo de metodologia riguroasă de realizare a clasamentului, acesta nu face decât să reunească o serie de voturi subiective. A 14-a ediţie a acestui catalog vă prezintă 100 de lideri de afaceri care au primit, anul acesta, cel mai mare număr de voturi din partea mediului de afaceri care oglindesc preţuirea celorlaţi. De-a lungul timpului, am văzut intrări sau ieşiri spectaculoase din acest top. Uneori, eşecul a fost penalizat, alteori liderii au pierdut contactul cu piaţa locală.

Cert este că imaginea nu este un bun intrinsec, iar admiraţia este, aşa cum spunea celebrul sculptor francez August Rodin, „un vin generos pentru spirite nobile”. Fie că este vorba despre admiraţie din partea propriei echipe, fi e că sfera este extinsă la nivelul partenerilor de afaceri, admiraţia e un bun intangibil pe care orice lider îl poate câştiga în timp.

Acesta este un top al preferinţelor, al PR-ului personal, al imaginii, al reţelei de business construite de-a lungul carierei. Vă invităm, aşadar, să vă prezentaţi poveştile personale şi de afaceri cititorilor noştri şi nu numai. Pentru că imaginea contează. Chiar şi (sau poate tocmai) în afaceri.

IOANA MIHAI-ANDREI,
Editor, BUSINESS Magazin

 

VOCEA DIN SPATELE CIFRELOR

Dacă ar fi să ascultaţi un podcast având ca invitat persoana care vă inspiră cel mai mult în carieră, în viaţă, pe cine aţi vrea să auziţi? Dacă ar fi să intervievaţi pe cineva într-un podcast, pe cine aţi intervieva? Pentru unii lideri de business din România, tineri sau nu, răspunsul la această întrebare ar fi numele unora dintre voi, cei prezenţi în acest anuar. Şi acest lucru ar trebui să însemne ceva. Dincolo de rezultatele fi nanciare, de prosperitatea companiei, de tranzacţiile care aduc efervescenţă în piaţă, faptul că aţi primit votul colegilor antreprenori, al colegilor CEO, al top managementului din varii companii şi industrii ar trebui în primul rând să vă facă să înţelegeţi importanţa de a reprezenta un model în business. Pentru următoarele generaţii de lideri, pentru copiii voştri care vă vor moşteni afacerile, pentru investitorii care sunt cu ochii pe România şi nu numai. Exemplele voastre de succes atrag după ele alte pariuri care se pot transforma în unicornii de mâine, ba chiar în competiţia de mâine. Iar asta ar trebui să fi e un motor nu doar pentru economie, dar şi pentru voi – pentru a vă determina să deveniţi mai inovatori, să rămâneţi relevanţi şi să vă adaptaţi schimbărilor, noilor generaţii, tehnologiei tot mai prezente. Ieşiţi în faţă şi povestiţi din culise – despre momentele când aţi greşit, despre momentele când aţi învăţat din greşeli. Despre reuşite şi cum le-aţi celebrat. Rămâneţi vizibili nu doar prin cifre, ci şi prin poveste. Căci numele vostru devine un brand iar povestea voastră inspiră direct proporţional cu cât o expuneţi pentru a fi scrisă şi spusă cititorilor şi ascultătorilor – colegii, partenerii, competitorii sau clienţii de mâine!

ANDRA STROE,
Editor, BUSINESS Magazin

 

Mai multe detalii puteţi citi în 100 CEI MAI ADMIRAŢI CEO DIN ROMÂNIA  – ediţia 2023.

Ediţiile print sunt valabile în limita stocului disponibil. În cazul în care stocul se epuizează va fi livrată ediţia electronică.

Comandă catalogul mai jos la preţul de 350 de lei, TVA inclus.

 


 

Cantitate: buc.
 

Urmărește Business Magazin

cataloagele business magazin
ZF.ro
Autoturismele din România la raport: Moment istoric în România. Ce trebuie să ştie toţi şoferii din ţara noastră Autoturismele din România la raport: Moment istoric în România. Ce trebuie să ştie toţi şoferii din ţara noastră
Mai aveţi zile de concediu de anul trecut şi vreţi să nu le pierdeţi? Vedeţi aici ce se întâmplă cu perioada de concediu de odihnă neefectuată
Mediafax
Zelenski mulţumeşte Germaniei pentru livrarea de rachete Patriot într-un "moment critic" Zelenski mulţumeşte Germaniei pentru livrarea de rachete Patriot într-un "moment critic"
Specialişti din diverse domenii critică "legea păcănelelor" pentru potenţialele sale consecinţe negative
MonitorulApararii
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
România va semna contractul de peste 700 milioane euro pentru obuzierele de 155 mm. în luna martie
MonitorulSiguranteiCetateanului
COMENTARIU Valeriu ŞUHAN: Ce, cât şi cum se mai fură prin Europa COMENTARIU Valeriu ŞUHAN: Ce, cât şi cum se mai fură prin Europa
COMENTARIU Valeriu ŞUHAN Cu frâna trasă pe podul suspinelor...

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.