Vodafone comercializează tablete cu plata în rate

Autor: Anca Barbulescu Postat la 22 mai 2013 463 afişări

Clienţii operatorului de telecomunicaţii Vodafone pot achiziţiona tablete cu cardul de credit, în rate fără avans, sau pot opta să le cumpere în rate pe factura de servicii Vodafone, de asemenea cu un avans care porneşte de la zero.

Vodafone comercializează tablete cu plata în rate

Noile abonamente Internet Tab includ până la 5GB de trafic iniţial şi navigare nelimitată noaptea, la viteze 4G de până la 100 Mbps. precum şi acces gratuit la versiunea premium a aplicaţiei de stocare Vodafone Cloud şi la 43 de canale TV, prin aplicatia pentru mobil SeeNow susţinută de Vodafone.

“Am lansat un portofoliu de abonamente pentru tablete ce include, pe lângă traficul de date, şi accep la serviciile Cloud şi TV. Fiecare client poate avea acces la tablete cu plata în rate, pe factura Vodafone, cu un avans ce începe de la zero euro”, a declarat Andrea Rossini, directorul consumer business unit din cadrul Vodafone România.

Astfel, o tabletă Vodafone Smart Tab II 7 poate fi cumpărată cu un avans de 3 euro cu pachetul de Internet Tab Plus de 12 euro cu TVA pe lună, cost la care se mai adaugă o rată pe factură de 8 euro pe lună. Un Samsung Galaxy Note 10.1 LTE costă însă 150 de euro avans, la care se adaugă rate lunare de 20 de euro cu abonamentul Internet Tab Plus de 12 euro pe lună.

Clienţii operatorului pot opta şi pentru plata în rate cu dobândă zero, prin intermediul cardului de credit emis de Raiffeisen Bank, UniCredit }iriac Bank, Credit Europe Bank sau Citibank România. n acest caz, o tabletă Samsung Galaxy Note 10.1 LTE  cumpărată fără avans costă, împreună cu abonamentul Internet Tab Turbo de 18 euro cu TVA, 21,8 euro pe lună.

Urmărește Business Magazin

/business-hi-tech/telecom/vodafone-comercializeaza-tablete-cu-plata-in-rate-10894364
10894364
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.