Romtelecom a lucrat cu Salans pentru tranzactia cu Digital Cable Systems

Autor: Anca Arsene-Barbulescu Postat la 04 aprilie 2011 42 afişări

Salans s-a ocupat de incheierea documentatiei privind preluarea de catre Romtelecom a bazei de clienti de televiziune prin satelit ai Digital Cable Systems.

Tranzactia care necesita in prezent aprobarile din partea Consiliului Concurentei a fost supravegheata de o echipa de consultanti juridici ai firmei de avocatura Salans, coordonata de Bogdan Bunrau, managing counsel al companiei, alaturi de Diana Poputoaia si Raluca Ardelean.

Preluarea a fost anuntata saptamana trecuta de Romtelecom, operator care a trecut astfel pe locul al doilea in piata de televiziune, devandandu-i pe americanii de la UPC. Cu cei 80.000 de clienti de televiziune prin satelit ai Digital Cable Systems, operator controlat de fondul american AIG, Romtelecom ajunge la aproximativ 1,22 milioane de clienti pe TV, fata de cei aproximativ 1,15 milioane cat are UPC.

Companiile nu au precizat valoarea tranzactiei, insa - la un pret pe abonat de 80 de euro, acceptat de Romtelecom la inceputul acestei luni pentru preluarea altui operator - Boom TV, AIG ar incasa 6,4 mil. euro.

Urmărește Business Magazin

/business-hi-tech/telecom/romtelecom-a-lucrat-cu-salans-pentru-tranzactia-cu-digital-cable-systems-8128910
8128910
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.