Afacerea ta online: Romtelecom lansează afacereataonline.ro, o platformă unde pot fi create gratuit website-uri

Autor: Anca Barbulescu Postat la 23 aprilie 2013 5872 afişări

Afacereta ta online - un nou produs Romtelecom. Business Solutions, divizia de soluţii de business a operatorului de telecomunicaţii Romtelecom, a lansat afacereataonline.ro, o platformă de tipul do-it-yourself prin intermediul căreia proprietarii de afaceri îşi pot construi un website şi îşi pot promova businessul.

Afacerea ta online: Romtelecom lansează afacereataonline.ro, o platformă unde pot fi create gratuit website-uri

Serviciul "afacerea ta online" oferă un website complet, cu domeniul .ro şi hostingul inclus, personalizat în câţiva paşi simpli, primul an toate acestea fiind gratuite, iar după aceea taxate cu un preţ care porneşte de la 3 euro pe lună. Proprietarii de afaceri care nu au avut până acum prezenţă online îşi pot astfel promova şi monitoriza prezenţa pe internet prin intermediul unor unelte furnizate de platforma Romtelecom.

“Le oferim oamenilor de afaceri, gratuit, posibilitatea de a fi prezenţi şi online, ceea ce înseamnă, concret, un domeniu .ro, hosting şi instrumente de marketing. Stabilirea unei prezenţe online reprezintă o metodă de securizare a creşterii lor, acesta este de fapt obiectivul din spatele afacereataonline.ro”, a spus Mihai Tudor, director executiv comercial, segment business, Romtelecom.

O platformă similară lansată în Grecia a atras în doar câteva luni peste 10.000 de companii care şi-au creat astfel site-uri. “Acest produs a fost lansat prima oară în Grecia şi a fost denumit yourbusiness.gr şi în numai câteva luni a atras peste 10.000 de companii. În România am luat ideea din Grecia şi am adaptat-o la mediul de business local, transformând-o într-un produs relevant pentru piaţa IMM din România”, a declarat Panos Makris, director comercial al Cosmote, şi director comercial pentru operaţiunile grupului OTE în România.

Ţinta Romtelecom pentru acest serviciu o reprezintă “cele câteva sute de mii de companii din România care nu au o pagina web”, a spus Christos Fouskoudis, director business comercial operations în cadrul Romtelecom, aşteptările companiei fiind să depăşească gradul de adopţie al serviciului similar din Grecia.

Lansarea acestei iniţiative face parte din strategia de dezvoltare a portofoliului Romtelecom Business Solutions “Afacereataonline.ro este o altă iniţiativă prin care noi, la Romtelecom Business Solutions, ne ţinem promisiunea de a susţine afacerile româneşti, de a fi aliaţii lor. Suntem conştienţi că prezenţa online poate deschide accesul către noi categorii de public şi noi clienţi pentru afacerile mici şi medii”, a spus Mihai Tudor.

Platforma do-it-yourself a fost dezvoltată de către Romtelecom în baza serviciilor şi infrastructurii deja existente, precum serverele şi platforma BeOnline, unde vor fi găzduite website-urile create de companiile mici şi mijlocii. În acest moment, din punct de vedere tehnic platforma poate susţine câteva sute de mii de websiteuri.

Urmărește Business Magazin

/business-hi-tech/telecom/afacerea-ta-online-romtelecom-lanseaza-afacereataonline-ro-o-platforma-unde-pot-fi-create-gratuit-website-uri-10785029
10785029
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.