Interesant, inteligent, influent

Postat la 01 decembrie 2008 26 afişări

Blogul si-a facut loc cu rapiditate pe lista must-have-urilor catorva milioane de oameni din lumea-ntreaga. Privit fie ca o modalitate de autocunoastere, prin asternerea gandurilor pe hartia electronica, fie ca o unealta de marketing sau o metoda de a-ti face cunoscuta munca, blogul nu mai este un secret pentru nimeni.

Virginia Postrel este unul dintre exemple. Scriitoare si critic cultural, Postrel examineaza economia ascunsa a societatii moderne, analizand critic ideile din spatele marsului progresului. Ea priveste cultura prin lentilele economiei si viceversa - cautand sa descopere actorii ascunsi si atitudinile care ne conduc pe noi, oamenii, la actiunile pe care le intreprindem sau alegerile pe care le facem. Scrie frecvent pentru The Atlantic si Forbes, si este autoarea mai multor carti, printre care "Substanta stilului" si "Viitorul si inamicii lui". Viitoarea sa carte va fi despre tot ce denumim generic "glamour"; ea analizeaza topica blogului "Deep Glamour" (www.deepglamour.net). Blogul ei personal, actualizat frecvent si foarte bine cotat, se numeste Dynamist (www. dynamist.com/weblog), ce reprezinta o sectiune din propriul ei site pe care Postrel l-a delimitat in 8 sectiuni ce contin articole scrise in diverse publicatii, articole aparute despre ea in media sau diversele sale studii despre economie, viitor sau "glamour".

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Interesant,
,
inteligent,
,
influent,
/business-hi-tech/new-media/interesant-inteligent-influent-4074466
4074466
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.