Vezi aici cum arata primul BlackBerry cu ecran tactil (GALERIE FOTO)

Postat la 04 august 2010 40 afişări

Producatorul de telefoane mobile Research in Motion a anuntat ieri, in cadrul unui eveniment care a avut loc la New York, lansarea primului telefon BlackBerry cu ecran tactil, BlackBerry Torch.

"Este un produs special deoarece i s-au adaugat o multime de noi functionalitati", a spus Mike Lazaridia, presedintele RIM.

Telefonul va fi pus in vanzare in Statele Unite in cadrul operatorului de telefonie mobila AT&T pe 12 august la un pret apropiat de cel al iPhone-ului, 200 de dolari, potrivit reuters.com. Utilizatorii acestui telefon vor putea scrie mesajele atat prin intermediul ecranului tactil, cat si prin cel al tastaturii. De asemenea, telefonul are incorporata o camera foto de 5 megapixeli si are functie de GPS.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IT&C,
BlackBerry,
ecran tactil
/business-hi-tech/it/vezi-aici-cum-arata-primul-blackberry-cu-ecran-tactil-galerie-foto-6768944
6768944
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.