Samsung lansează săptămâna viitoare Galaxy S4 la New York (GALERIE FOTO)

Autor: Anca Barbulescu Postat la 08 martie 2013 50 afişări

Sud-coreenii de la Samsung se pregătesc pentru lansarea de săptămâna viitoare a celui mai nou model de smartphone, mult-aşteptatul Galaxy S4, care va avea loc la New York.

În ultimii ani, producătorul asiatic şi-a schimbat complet poziţia în industria smartphone-urilor, odată cu strategia companiei de a lansa modele de telefoane de toate formele şi mărimile – are în ofertă peste 40 de telefoane diferite - în încercarea de a adresa toate pretenţiile consumatorilor.

Bugetul fabulos de marketing al companiei, de aproape 12 ori mai mare decât al competitorului Apple, de pildă, a avut de asemenea o contribuţie importantă în creşterea vânzărilor companiei pe acest segment de piaţă.

Samsung Galaxy S4, noul model aşteptat de industrie, ar putea însemna pentru companie încă un pas pentru consolidarea supremaţiei în domeniul smartphoneurilor.

Urmărește Business Magazin

/business-hi-tech/it/samsung-lanseaza-saptamana-viitoare-galaxy-s4-la-new-york-galerie-foto-10654409
10654409
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.