2010 - anul tabletelor. Vezi aici ce s-a lansat si ce se va lansa (GALERIE FOTO)

Postat la 03 august 2010 25 afişări

La inceputul acestui an, in cadrul unui eveniment al companiei Apple, primele vorbe spuse de Steve Jobs in momentul cand s-a urcat pe scena au fost despre “obiectul magic” pe care urma sa il lanseze.

"Vrem ceva mai bun decat un laptop si mai bun decat un smartphone". "Haideti sa vi-l arat acum". "Este foarte subtire, poate fi folosit in orice fel. Aceasta tableta este extraordinara. Poti naviga pe net cu ea. Este cea mai buna experienta web pe care ati avut-o vreodata" - asa si-a inceput Jobs prezentarea noului iPad de la Apple. La cateva luni de la lansare, aparatul s-a vandut in aproximativ un milion de exemplare, potrivit companiei Apple.

In acest an, pe langa Apple, mai multe companii producatoare de electronice au lucrat la dezvoltarea de tablet PC-uri. Dell si HP au lansat astfel de dispozitive in prima jumatate a acestui an, iar cu o saptamana in urma, directorul Microsoft, Steve Ballmer a declarat ca lucreaza cu Toshiba si Acer pentru a crea "asasinul" iPad-ului.

La inceputul acestei saptamani, producatorul de electronice si electrice Samsung a anuntat ca va lansa pe 11 august tablet PC-ul Galaxy Tab. Tableta va avea la baza sistemul de operare Android, o memorie de 16 GB, ecran tactil de 7 inci si se va putea conecta Wi-Fi si 3G.

Conform Gadgetophilia.com, concurenta intre producatorii de tablete ii pune la incercare pe utilizatori, care au de ales intre o varietate din ce in ce mai mare de caracteristici si preturi, in functie de ce anume isi doresc de la un astfel de dispozitiv.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IT&C,
tablet PC,
laptop,
/business-hi-tech/it/2010-anul-tabletelor-vezi-aici-ce-s-a-lansat-si-ce-se-va-lansa-galerie-foto-6760384
6760384
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.