GEFCO încheie un parteneriat cu acceleratorul de startup-uri Techstars

Autor: Florin Casota Postat la 20 martie 2018 81 afişări

GEFCO, furnizor global de servicii pentru lanţurile de aprovizionare industriale, a anunţat astăzi un parteneriat cu Techstars, o reţea globală care sprijină succesul antreprenorilor, cu experienţă în peste 1.000 de startup-uri internaţionale.

GEFCO încheie un parteneriat cu acceleratorul de startup-uri Techstars

Această colaborare este o ocazie pentru GEFCO de a valorifica expertiza echipei Techstars în domeniul antreprenoriatului şi inovaţiei, precum şi know-how-ul acesteia în industrie.

Parteneriatul va permite grupului GEFCO:

● Să colaboreze cu startup-uri extrem de promiţătoare care aduc transformări majore în industrie, pe cazuri de utilizator concrete şi pe modele de afaceri inovatoare

● Să intensifice transformările deja iniţiate pe modele de lucru şi cultura grupului, prin intermediul startup-urilor pilot şi a programului de accelerare pentru startup-uri

● Să acceseze o reţea de antreprenori talentaţi, experţi în industrie şi inovare.

GEFCO se axează pe stimularea ideilor noi şi pe accelerarea implementării proiectelor, pentru a genera progrese majore în industria de logistică şi transporturi. Startup-urile implicate în următoarele domenii sunt încurajate să se înscrie în programul Techstars Paris:

● Analiza optimizării rutei sau fluxului, care creşte rata de utilizare a activelor

● Software blockchain distribuit, care poate genera servicii electronice informatizate în ecosistemul logistic

● Noi trackere inteligente şi senzori conectaţi, care pot genera noi servicii sau pot îmbunătăţi eficienţa operaţiunilor.

„Suntem foarte încântaţi să colaborăm cu Techstars, un accelerator cu o experienţă excepţională în sprijinirea startup-urilor în dezvoltare. Prin intermediul acordului nostru, GEFCO va avea ocazia unică de a colabora cu antreprenori dedicaţi din întreaga lume pentru a explora şi a investi în lanţul de aprovizionare al viitorului", a declarat Luc Nadal, preşedintele Consiliului de administraţie al GEFCO. În plus, GEFCO va oferi antreprenorilor posibilitatea de a rula programe-pilot în ţările selectate şi va oferi resurse pentru testarea ideilor.

„Noi, la Techstars, activăm într-un domeniu care susţine antreprenorii pe drumul către succes şi suntem capabili să facem acest lucru cu ajutorul partenerilor activi precum GEFCO,” a declarat Scott Ford, General Manager, Techstars. „GEFCO va avea oportunitatea să ghideze şi să îndrume antreprenorii din întreaga reţea Techstars, în special prin programul de accelerare bazat pe mentorat Techstars Paris.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.