Simona Halep ajunge în finala turneului de la Melbourne

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 25 ianuarie 2018 230 afişări

Simona Halep, lider mondial, a avut un parcurs excepţional în prima parte a acestui an, la turneul de grand slam de la Melbourne, în Australia. Ea a câştigat meciul de semifinală jucat cu Angelique Kerber, după circa 2.20 de joc.

Simona Halep ajunge în finala turneului de la Melbourne

Simona Halep, liderul mondial, s-a calificat, joi, în finala turneului de la Australian Open, după ce a învins-o, scor 6-3, 4-6, 9-7, pe germanca Angelique Kerber, locul 16 mondial şi cap de serie numărul 21.

În finală, Simona Halep o va înfrunta pe Caroline Wozniacki, locul 2 WTA, care a învins-o, joi, în două seturi 6-3, 7-6 (2), pe sportiva belgiană Elise Mertens, locul 37 WTA.

Halep, în vârstă de 26 de ani, a obţinut calificarea în cea de-a treia finală de Grand Slam a carierei şi prima la Australian Open, la capătul unui meci care a durat două ore şi 20 de minute. Constănţeanca s-a impus la cea de-a patra minge de meci pe care şi-a creat-o. Ea a salvat, de altfel, două mingi de meci ale adversarei la scorul de 5-6, în actul secund.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
simona halep,
turneu,
finala,
australia

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.