Mersul la centre spa care oferă tratamente gândite să-i ajute pe clienţi să ajungă la o stare de bine psihică nu e suficient pentru toată lumea

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 19 martie 2023 51 afişări

Mersul la centre spa care oferă tratamente gândite să-i ajute pe clienţi să ajungă la o stare de bine psihică nu e suficient pentru toată lumea

Mersul la centre spa care oferă tratamente gândite să-i ajute pe clienţi să ajungă la o stare de bine psihică nu e suficient pentru toată lumea, existând persoane care doresc să aibă asemenea posibilităţi cât mai aproape de casă, cerere care a crescut în pandemie şi nu a trecut neobservată de dezvoltatorii imobiliari de locuinţe de lux.

Printre oferte se numără asistenţa spirituală, oferită prin intermediul unor aşa-numiţi concierge spirituali, al căror rol este să pună locatarii în legătură vindecători care utilizează terapii cu cristale sau reiki, cititori de aură sau instructori de meditaţie. Un exemplu în acest sens, scrie Mansion Global, este Maverick Chelsea din New York, care pe lângă concierge spiritual are şi trei etaje amenajate pentru wellness. În Mexic, pe Riviera Nayarit se află complexul One & Only Mandarina Private Homes care oferă locatarilor posibilitatea de a apela la un şaman care să le binecuvânteze casele.

Alte dotări cu care se laudă clădirile rezidenţiale de lux noi sau în construcţie sunt băile cu gheaţă, promovate ca utile atât pentru sănătatea trupului, cât şi a minţii, printre proiectele prevăzute cu aşa ceva numărându-se Brooklyn Point din Brooklyn, New York şi Cipriani Residences din Miami, ori spaţiile destinate meditaţiei. Acestea pot lua forma unei curţi interioare cu pergolă cu flori situate la unul din etajele inferioare ale clădirii, ca la 212 West 72nd St in Upper West Side în Manhattan sau a unor locuri special amenajate în grădinile clădirilor, cu apă, flori precum crini şi stânjenei şi capsule construite din lemn care seamănă cu nişte insule plutitoare, în care se pot retrage cei doresc să mediteze, ca la Perigon, la Miami Beach. 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Wellness,
cladiri,
flori

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.