Din casă în casă

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 11 decembrie 2022 37 afişări

Din casă în casă

Păzitul casei câtă vreme proprietarii sunt plecaţi în vacanţă, pentru a da impresia că mai este cineva acasă şi a avea grijă de animalele de companie care altfel ar fi stresate dacă ar fi mutate temporar la un adăpost specializat, a devenit o meserie în toată regula pentru unii, mai ales de când cu pandemia.

Tot mai multe persoane se înscriu pe site-uri specializate care pun în legătură pe cei care au nevoie de cineva să aibă grijă de casa lor cu cei care oferă asemenea servicii, aceştia din urmă participând chiar şi la cursuri care să le permită să fie mai competitivi.

O mare parte dintre cei care se oferă se ocupe de case în lipsa proprietarilor în Marea Britanie, scrie The Guardian, o fac pentru a scăpa de grija chiriilor şi a cheltuielilor pe care le presupune o locuinţă, preferând să se mute imediat de la o casă la alta. Această strategie le permite să economisească bani pe care să-i folosească apoi în alte scopuri sau chiar să călătorească în caz că li se dau în grijă locuinţe din alte ţări şi să-şi păstreze şi locurile de muncă obişnuite dacă pot lucra de la distanţă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
PROFESII,
proprietari,
vacanta

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.