Degustare pentru căţei

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 07 noiembrie 2022 27 afişări

Degustare pentru căţei

Aşa cum stăpânii pot să iasă la masă în oraş, la fel de bine pot şi căţeii şi, tot la fel ca în cazul oamenilor, restaurantele pot fi mai ieftine sau mai scumpe.

Din această ultimă categorie face parte un restaurant din San Francisco, „Dogue”, deschis de Rahmi Massarweh, un bucătar care cu câţiva ani în urmă a înfiinţat un centru care prelua câini pe durata zilei, pe care-i hrănea cu mâncare specială preparată de el. „Dogue”, gândit să ofere câinilor un loc în care pot mânca mâncare proaspătă în loc de hrană uscată şi conserve, atrage prin vitrina cu prăjiturele apetisante, care conţin însă ingrediente potrivite pentru câini. Clienţii patrupezi sunt aşteptaţi cu un meniu de degustare cu trei feluri, care costă 75 de dolari, scrie San Francisco Chronicle

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.