De la maşini la genţi

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 08 octombrie 2017 65 afişări

Experienţa în domeniul proiectării de automobile îţi poate da un avantaj competitiv atunci când îţi îndrepţi atenţia spre industria modei, mai precis spre accesorii, aşa cum o arată compania Von Holzhausen.

De la maşini la genţi

Proprietara acesteia, Vicki von Volzhausen, a lucrat ca proiectant în Europa pentru Audi sau Mercedes-Benz înainte de a trece la accesorii, ceea ce, susţine ea, i-a permis să cunoască întreg procesul de producţie de la proiectare la fabricare, experienţă pe care a aplicat-o în construirea afacerii sale cu genţi, scrie LA Times.

Tot experienţa din industria auto i-a permis să găsească şi materialul potrivit pentru o nouă colecţie de genţi, pe care şi-a dorit-o nu numai frumoasă, dar şi foarte rezistentă în timp, pe care l-a denumit Technik Leather (”piele tehnică“). Acesta are aspect de piele, dar nu provine de la animale, nu se pătează, nu se zgârie repede, rezistă la apă şi este mai uşor decât pielea obişnuită, având însă un cost destul de mare.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.