Cu paiete la masă

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 02 iulie 2023 31 afişări

Cu paiete la masă

O masă elegantă trebuie aranjată cu grijă, fie că este afară, fie că este în casă, existând în acest scop până şi feţe de masă de lux, cum ar fi cele produse de compania londoneză Summerill & Bishop şi gândite pentru cei care mănâncă în grădină. Compania realizează doar la comandă feţe de masă brodate cu mai bine de 260.000 de paiete conform unor modele inspirate din natură, scrie The Telegraph.

O parte din paietele folosite sunt aplicate cu maşini speciale în Elveţia după care feţele de masă ajung în atelierul Summerill & Bishop unde le sunt cusute restul de paiete, sunt tivite şi finisate manual. O astfel de faţă de masă de lux costă de la câteva mii de euro în sus.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ACCESORII,
elvetia,
atelier,
eleganta

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.