Ce noutăţi a adus pandemia pe nişa tratamentelor Spa

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 04 martie 2023 84 afişări

Ce noutăţi a adus pandemia pe nişa tratamentelor Spa

Tratamentele faciale şi masajele cu care se lăudau diverse hoteluri sau centre spa au devenit ceva obişnuit, astfel încât a trebuit diversificată oferta. Cererea de diversificare a venit mai ales din cauza pandemiei, oamenii dorind soluţii de a gestiona stresul. Au apărut astfel centre care oferă clienţilor tratamente gândite să le ofere nu numai o stare de bine fizică, ci şi psihică, scrie Boston Globe. Se oferă tratamente cu plante celor afectaţi de schimbarea anotimpurilor sau acupunctură cu unde sonore pentru corectatul dezechilibrelor energetice. În Mexic, la Andaz Mayakoba Resort Riviera Maya din Playa del Carmen, sunt la mare căutare şedinţele cu şamanul din complex, care are în ofertă ritualuri pentru putere, odihnă, limpezime a minţii, desfăşurate într-un decor de junglă cu vedere la ocean. Şamani, precum şi vindecători, se pot găsi şi la K’Alma Spa din cadrul Hotel Victor din Miami Beach, unde doritorii pot participa la un ritual energetic andin, şedinţe de meditaţie, de cristalo sau aromoterapie. La Boston, Mandarin Oriental Hotel a introdus servicii menite să ajute clienţii să gestioneze stresul, anxietatea şi problemele cu somnul, oferind în principal aşa-numitele „băi de pădure” japoneze, care presupun excursii la Arnold Arboretum, parcul dendrologic al Universităţii Harvard, încheiate cu şedinţe de meditaţie.

În ciuda cererii în creştere pentru asemenea servicii, experţii din domeniul sănătăţii mintale atrag atenţia că, deşi mulţi oameni se simt bine după ce apelează la ele, este totuşi indicat să se adreseze medicilor sau psihologilor atunci când sunt afectaţi de probleme ca anxietate sau stres.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
spa,
Tratamentele faciale,
masajele,
stres,
hoteluri

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.