Ca şi când n-ar fi criză: un nou complex imobiliar de lux la Londra

Autor: Loredana Fratila-Cristescu Postat la 21 august 2011 25 afişări

Cei dispuşi să investească pentru a se pune la adăpost de problemele economice caută siguranţa nu numai în aur, ci şi în proprietăţi imobiliare, cu condiţia ca acestea să fie cu adevărat deosebite.

De la aceste baze au pornit cei care au lansat proiectul The Glebe, o investiţie de 300 de milioane de lire sterline într-o zonă selectă a Londrei, Chelsea, ce va cuprinde şase apartamente, un penthouse şi două vile, înconjurate de ziduri pentru a proteja intimitatea locatarilor. Partea de arhitectură a proiectului a fost încredinţată firmei de arhitectură a Lordului Norman Foster.

The Glebe primise aprobare din 2008, dar a fost amânat din cauza crizei economice, iar recent a fost preluat de către un fond de investiţii specializat în preluarea de proprietăţi lovite de criză. Fiecare locuinţă din complex va dispune, printre altele, de piscina şi parcarea proprie.

Investitorii sunt optimişti cu privire la proiect, aşteptându-se ca vilele din The Glebe să se vândă fiecare pentru 25 până la 35 de milioane de lire şi îl recomandă drept un plasament sigur şi mai bun decât aurul, deoarece proprietarul se poate şi bucura de locuinţe, spre deosebire de aur, pe care doar îl stochează.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/panorama/ca-si-cand-n-ar-fi-criza-un-nou-complex-imobiliar-de-lux-la-londra-8637303
8637303
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.