Vrei să ai succes la femei? Ocupă-te de podoaba lor capilară

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 01 septembrie 2013 236 afişări

După ce au împânzit piaţa cu creme, loţiuni şi alte soluţii antiîmbătrânire pentru faţă şi corp, companiile de cosmetice încearcă acum să convingă clienţii că şi părul are nevoie de asemenea tratamente, scrie Financial Times.

Vrei să ai succes la femei? Ocupă-te de podoaba lor capilară

Acestea încearcă să-i determine pe clienţi să includă pe lista de cumpărături şampoane, balsamuri sau tratamente care să lupte cu efectele vârstei asupra părului, bazându-se pe studii care arată că podoaba capilară are de suferit odată cu trecerea timpului.

Astfel, Pantene a creat o gamă de produse cu vitamina B şi cafeină, Expert Collection Age Defy, Kerastase a lansat Initialiste, un ser cu celule suşă de măr, ceai verde şi ceramide, iar Alterna o gamă cu extract de vitamina C, mătase de scoici şi caviar, dar nu numai.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/vrei-sa-ai-succes-la-femei-ocupa-te-de-podoaba-lor-capilara-11284697
11284697
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.