The ONE Beauty te invita la intalnirea cu make-up artistul vedetelor

Postat la 05 octombrie 2010 15 afişări

Revista The ONE lanseaza in octombrie seria de evenimente The ONE Coaching. Participantele la evenimente vor beneficia de consiliere personalizata din partea celor mai renumiti specialisti, vor afla detalii despre cele mai noi tendinte ale sezonului si vor descoperi secretele unui look perfect.

Primul eveniment din aceasta serie este The ONE Beauty. Cei interesati sunt invitati alaturi de Alexandru Abagiu, make-up artist oficial L'Oreal Paris si hair stilistul Sorin Stratulat, la o zi de coaching, in care vor afla toate trucurile de machiaj si coafura ale vedetelor care arata mereu impecabil. In acelasi timp, participantele vor beneficia de recomadari personalizate menite sa le puna in valoare.

Seria The ONE Coaching continua in noiembrie cu The ONE Fashion si in decembrie cu The ONE Cooking.

Rezervati-va locul ACUM si participati la The ONE Beauty! Locurile sunt limitate.

Gasiti mai multe detalii pe site-ul The One

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
the one,
beauty,
coaching,
lifestyle
/arta-si-societate/lifestyle/the-one-beauty-te-invita-la-intalnirea-cu-make-up-artistul-vedetelor-7447383
7447383
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.