Studiu de vacanţă: O companie din Boston duce turiştii într-o tabără de scris

Postat la 25 iulie 2015 105 afişări

Studiu de vacanţă: O companie din Boston duce turiştii într-o tabără de scris

Unii nu ştiu cum să mai fugă de şcoală, alţii nu pot renunţa la ea nici în vacanţă, luându-şi foarte în serios educaţia permanentă.Unii nu ştiu cum să mai fugă de şcoală, alţii nu pot renunţa la ea nici în vacanţă, luându-şi foarte în serios educaţia permanentă. Adulţii se duc de bună voie în tabere în care pot învăţa ceva nou sau în care îşi pot perfecţiona cele învăţate, scrie New York Times, motivul fiind, cel puţin în cazul unora, acela că nu s-ar putea concentra pe ceea ce se li se predă dacă ar urma cursurile în paralel cu serviciul în cazul în care acest lucru este posibil, fiindcă nu s-ar putea desprinde de problemele de acolo.

O companie din Boston duce turiştii studioşi într-o tabără de scris la Positano, în Italia, pe coasta Mării Tireniene. Scriitorii amatori care se înscriu la tabără primesc un jurnal în care să-şi noteze impresiile produse de locurile văzute în timpul zilei, după care se reunesc cu instructorii să discute cele scrise şi să afle cum se construiesc personaje, cum se realizează intriga sau cum trebuie să se organizeze.

Culinary Institute of America organizează tabere pentru pasionaţii de gătit, care învaţă să gătească diverse feluri de mâncare sau cum să pregătească o masă compusă din mai multe feluri într-un timp dat. Pentru cei mai sportivi există tabere de călărie, organizate, spre exemplu, de o companie din Virginia, la care participanţii pot învăţa de la cum să comunice cu caii la cum să devină călăreţi desăvârşiţi.

Cei îndrăgostiţi de mare se pot înscrie la cursuri de navigaţie organizate în Croaţia şi Insulele Virgine Britanice de către Skipper Academy, la care participanţi din diverse ţări învaţă să strunească iahtul pe ape şi printre insule, să tragă la mal, să se descurce sub presiune şi să organizeze petreceri pe vas seara.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
tabara,
turisti,
studiu,
educatie
/arta-si-societate/lifestyle/studiu-de-vacanta-o-companie-din-boston-duce-turistii-intr-o-tabara-de-scris-14634859
14634859
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.