Spectacol la -25 de grade: snowboard nocturn în costum luminos (VIDEO)

Autor: Crenguta Nicolae Postat la 10 martie 2012 76 afişări

O idee insolită de sfârşit de iarnă: un snowboarder s-a dat noaptea pe pârtiile de la Tignes, în sud-estul Franţei, îmbrăcat într-un costum luminos, acoperit integral de LED-uri.

Fotograful de modă şi autorul de filme publicitare Jacob Sutton a imortalizat evenimentul într-un scurt film pentru care a petrecut trei nopţi la -25 de grade C, încercând să-l filmeze pe snowboarderul profesionist William Hughes alunecând pe pârtie, în costumul din LED-uri realizat de designerul John Spatcher. "Mi-a plăcut ideea unui personaj făcut din lumină, care zboară prin întuneric", a spus Sutton, citat de publicaţia Nowness.

"Să filmez îmbrăcat în costumul luminos a fost cel mai ireal lucru pe care l-am făcut în peste 20 de ani de snowboarding", a fost reacţia lui Hughes. "Bine că am avut suficient vin roşu ca să mă încălzesc, iar entuziasmul lui Jacob ne-a ajutat pe toţi să uităm de frigul nopţii."

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/spectacol-la-25-de-grade-snowboard-nocturn-in-costum-luminos-video-9386781
9386781
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.