S-a dat liber la pictat zidurile oraşului (GALERIE FOTO)

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 14 septembrie 2013 158 afişări

O decizie recentă luată de autorităţile oraşului Los Angeles îi bucură pe artiştii stradali, care acum nu mai trebuie să se teamă că vor da socoteală în faţa poliţiei dacă sunt prinşi demonstrându-şi măiestria pe pereţii clădirilor.

S-a dat liber la pictat zidurile oraşului (GALERIE FOTO)

Picturile murale stradale au fost interzise în urmă cu un deceniu, deoarece multe dintre ele erau de fapt mesaje publicitare mascate, iar diverse companii s-au plâns că lor nu li se permitea aşa ceva, în timp ce artiştii puteau să facă ce vor.

Hotărârea de a ridica interdicţia a fost salutată de artiştii care au militat împotriva ei, susţinând că nu-şi are rostul într-un oraş considerat capitala artei murale stradale.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/s-a-dat-liber-la-pictat-zidurile-orasului-galerie-foto-11331631
11331631
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.