RTPR completeaza cercul

Postat la 30 iunie 2008 107 afişări

Dupa ce revista Target s-a intalnit, in urma cu nici doua luni, cu casa de avocatura Radu Taracila Padurari Retevoescu, acestia si-au anuntat asocierea cu Allen & Overy, una dintre cele mai importante firme de avocatura din lume.

Costin Taracila si ceilalti patru parteneri ai sai din RTPR au sanse ca recenta asociere sa-i catapulteze direct spre primul loc al pietei de la noi. Britanicii de la Allen & Overy fac parte, alaturi de Clifford Chance, Freshfields, Linklaters si Slaughter and May, din celebrul Magic Circle, iar RTPR este al treilea birou local al unui nume din "Cercul Magic", dupa Linklaters si Clifford Chance - prin asocierea cu Badea Georgescu si Asociatii.

Noul birou asociat va opera sub numele de "Radu Taracila Padurari Retevoescu SCA in asociere cu Allen & Overy LLP" si a debutat pe 1 iulie 2008. Noua entitate va fi condusa de unul dintre cei cinci parteneri din RTPR, care va prelua functia de managing partner al societatii.

Destinul partenerilor de la RTPR pare si acum legat de cel al Linklaters, firma pe care au parasit-o in 2004 pentru a-si forma propria casa de avocatura: in aceeasi perioada in care ei au "lansat bomba" asocierii cu Overy, Linklaters si-a anuntat exit-ul de pe piata din Romania, paradoxal dupa un 2007 foarte bun.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
RTPR,
completeaza,
cercul
/arta-si-societate/lifestyle/rtpr-completeaza-cercul-4074242
4074242
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.