Restaurantele unde mâncarea este servită într-o lopată şi clienţii se spală într-o găleată la baie
Termenul hipster a devenit extrem de popular în ultimii ani, la fel şi tendiţele fie că vorbim de modă, muzică sau localuri. Hipster se referă la o subcultură a tinerilor din mediul urban, care a apărut în anii 1990, dar care a luat amploare în ultimii ani.
Totuşi cine sunt hipsteri?
Sunt tineri, mereu contra curentului, se preocupă de artă, muzică indie, film şi cauze nobile, sunt interesaţi de ecologie, nu-şi fac prea multe planuri şi nu respectă nicio regulă.
Acelaşi lucru poate fi spus şi despre localurile din imagini: mâncarea este servită într-o lopată, băuturile în borcane sau conserve, iar la baie clienţii se spală într-o găleată.
Urmărește Business Magazin
Citeşte pe zf.ro
Citeşte pe alephnews.ro
Citeşte pe smartradio.ro
Citeşte pe comedymall.ro
Citeşte pe MediaFLUX.ro
Citeşte pe MonitorulApararii.ro
Citeşte pe MonitorulJustitiei.ro
Citeşte pe zf.ro













