Raiffeisen Bank a lansat audioghiduri pentru cinci orase din tara

Postat la 22 octombrie 2011 40 afişări

Raiffeisen Bank a lansat astazi ghiduri audio pentru Bucuresti, Iasi, Brasov, Cluj si Constanta. Ghidurile contin descrieri ale unor trasee tematice, special alcatuite pentru a fi parcurse pe bicicleta - in total este vorba despre 15 trasee si peste 70 de obiective turistice descrise de cinci bloggeri cunoscuti, cu ajutorul istoricului Adrian Majuru.

Fiecare dintre cei cinci bloggeri si-a ales cate un oras, pe care l-a vizitat cu bicicleta si apoi l-a descris in audioghid. Cristi China-Birta ("Chinezu") descrie un traseu din Cluj-Napoca, Adrian Ciubotaru unul din Iasi, Cabral unul din Brasov, Mihai Dobrovolschi unul din Bucuresti, iar Gabi Macovei un traseu din Constanta. Celelalte 10 trasee sunt detaliate in audioghid de istoricul Adrian Majuru.

Ghidurile audio sunt disponibile gratuit pe site-ul www.orasulpebicicleta.ro.

"Am creat audioghidul cu gandul la povestile nestiute ale oraselor frumoase ale Romaniei. Bucurestiul, Brasovul, Clujul, Iasiul, Constanta au istorii impresionante, spuse frumos in audioghid si pe care le poate asculta oricine pe site sau descarcandu-le pe un player mobil. Este felul nostru de a-i convinge pe oameni ca o plimbare pe jos sau cu bicicleta ii poate ajuta sa descopere locurile frumoase pe langa care trec zilnic", a declarat Steven van Groningen, presedintele Raiffeisen Bank Romania.

Audioghidul reprezinta etapa finala a proiectului "Orasul pe Bicicleta". Timp de o luna, vizitatorii site-ului www.orasulpebicicleta.ro au putut propune obiective din cele cinci orase cu centre "I'velo". Din partea lor au venit peste 600 de propuneri, care au stat la baza traseelor descrise in audioghid.

In septembrie, Raiffeisen Bank a organizat cate un tur pe bicicleta in fiecare dintre cele 5 orase participante. Tururile au fost conduse de cei cinci bloggeri implicati in proiect, iar Raiffeisen Bank le-a pus tuturor la dispozitie biciclete galbene. In total, la aceste tururi au participat peste 500 de biciclisti, printre care si primarii sau viceprimarii oraselor respective.

In mai 2010, banca a lansat "I'velo", in parteneriat cu Asociatia Green Revolution. Intre timp, "I'velo" a devenit cel mai important program de inchiriere gratuita a bicicletelor din Romania. In cei doi ani de la infiintare, bicicletele din Bucuresti, Cluj-Napoca, Brasov, Iasi si Constanta au fost folosite de peste 500.000 de oameni.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/raiffeisen-bank-a-lansat-audioghiduri-pentru-cinci-orase-din-tara-8892804
8892804
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.