Pro Video este noul distribuitor Walt Disney Studios Home Entertainment in Romania

Postat la 16 decembrie 2010 286 afişări

Compania Pro Video a devenit partener oficial si reprezentant al Walt Disney Studios Home Entertainment in Romania.

Cu ocazia preluarii in portofoliu a tuturor titlurilor lansate de Walt Disney Studios Home Entertainment, Pro Video a inceput sa aduca pentru cinefili, incepand cu luna noiembrie, o intreaga serie de filme Disney in format Blu-ray si DVD. Pelicule clasice precum "Beauty and the Beast/Frumoasa si Bestia", dar si unele dintre cele mai noi productii: "Tinker Bell and the Great Fairy Rescue/ Clopotica si aventurile ei in lumea oamenilor", "Camp Rock 2/ Tabara de rock 2", "Prince of Persia: The Sands of Time/ Printul Persiei: Nisipurile Timpului", "A Christmas Carol/ O poveste de Craciun" sau "Toy Story 3/Povestea Jucariilor 3" vor fi disponibile atat in varianta DVD, cat si Blu-ray.

Pe langa pachetele speciale combo pack, care includ ambele formate: DVD si Blu-ray, Pro Video lanseaza primul Blu-ray Disney in varianta 3D. Incepand cu 24 noiembrie, pelicula "O poveste de Craciun", avandu-l ca protagonist pe celebrul actor Jim Carrey, poate fi achizitionata in exclusivitate in acest format din toate magazinele partenere Pro Video.

Printre titlurile Walt Disney care vor fi lansate de catre Pro Video in anul 2011 se numara "The Sorcerer's Apprentice", "TRON: Legacy", "Bambi" sau "Fantasia".

Pro Video este cel mai important distribuitor de home entertainment din Romania, cu o cota de piata de 60%, fiind reprezentantul exclusiv al licentelor Warner Home Video, Sony Pictures Home Entertainment si Walt Disney Studios Home Entertainment. Compania controleaza totodata un portofoliu impresionant de filme securizate de la companii independente precum Summit Entertainment, Lionsgate sau Morgan Creek.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/pro-video-este-noul-distribuitor-walt-disney-studios-home-entertainment-in-romania-7823092
7823092
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.