Petrecerea de aniversare a pantofilor Louboutin (VIDEO)

Autor: Loredana Fratila-Cristescu Postat la 13 mai 2012 92 afişări

La douăzeci de ani de la debut, creatorul francez de pantofi Christian Louboutin a ales să sărbătorească momentul printr-o expoziţie organizată la Muzeul de Design din Londra.

Loubotin şi-a câştigat renumele în lumea modei graţie pantofilor săi cu talpă roşie, semn distinctiv care se poate vedea în multe fotografii în care sunt surprinse vedete. Ideea de a colora în roşu tălpile pantofilor creaţi de el i-a venit designerului francez atunci când, la începutul carierei sale, a văzut o tânără vopsindu-şi unghiile cu ojă roşie, iar inspiraţia s-a dovedit foarte profitabilă, după cum s-a dovedit ulterior.

Expoziţia deschisă recent va putea fi vizitată până la 9 iulie şi prezintă procesul realizării pantofilor ce poartă semnătura lui Christian Louboutin, de la concept la realizare.

Prezentarea este completată de apariţia holografică a celebrului manechin Dita von Theese, care defilează încălţată cu pantofi creaţi de designerul francez.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/petrecerea-de-aniversare-a-pantofilor-louboutin-video-9618958
9618958
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.