Norvegia investeşte 425 milioane de dolari în 250 de zone de picnic

Postat la 20 noiembrie 2016 236 afişări

Norvegia investeşte 425 milioane de dolari în 250 de zone de picnic

Pentru mulţi, zonele de picnic sunt locuri în care se găsesc măsuţe, băncuţe şi coşuri de gunoi şi cam atât. Există însă ţări care ţin ca ieşirile la picnic ale cetăţenilor lor să fie memorabile şi sunt dispuse să facă investiţii serioase în acest scop. Este cazul Norvegiei, scrie Financial Times. Aceasta va investi echivalentul a aproape 425 milioane de dolari în 250 de zone de picnic, de-a lungul a 2.000 de kilometri de drumuri până în 2023, dar nu vrea ca ele să fie unele banale.

Arhitecţii care se înhamă la proiectarea lor trebuie să realizeze ceva îndrăzneţ, unic şi inovator, care totodată este uşor de întreţinut şi rezistă bine intemperiilor. Proiectele nu au întârziat să apară şi să fie construite, printre ele numărându-se unele care oferă ascunzători pentru urmărit păsările, locuri pentru pescuit somon, adăposturi de vânt ori ceva ce seamănă cu o pătură uriaşă de beton cu colţurile întoarse în sus sau muzee dedicate culturii şi istoriei norvegiene.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
norvegia,
picnic,
investitie,
locuri

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.