Lux natural

Postat la 30 iunie 2008 9 afişări

Intr-o perioada in care ecologia este la mare pret, o vacanta intr-un lodge de safari din Africa inseamna o intoarcere in timp, intr-o lume primara, in care animalele salbatice sunt libere si natura neatinsa. Insa numai la exterior, pentru ca in interior, bungalow-urile etaleaza acelasi lux din hotelurile de cinci stele, cu decoratiuni somptuoase si valet personal. Revista Target va prezinta cinci dintre cele mai bune lodge-uri de safari.

Shompole, Nairobi, Kenia

Shompole a inceput ca un parteneriat intre Authentic Hotels si un trib Maasai local si atrage turistii amatori sa experimenteze cultura triburilor africane. Aflat in sudul Keniei, resortul se afla in apropierea granitei cu Tanzania in Great Rift Valley.

Shompole este construit din quartz, cu acoperisuri din paie, integrandu-se perfect in peisajul natural. Lodge-ul se afla pe un deal, iar apa curge prin fiecare camera si este colectata intr-o piscina de unde turistii pot admira natura. Din resort se poate porni in safari printre lei, elefanti sau gheparzi, se poate vizita satul Shompole in timpul targului local sau lacurile Magadi si Natron unde se afla colonii de pasari flamingo.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Lux,
natural
/arta-si-societate/lifestyle/lux-natural-4074260
4074260
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.