Locul secret de pe cel mai mare aeroport al Europei: "Toţi liderii lumii au trecut pe aici"

Postat la 17 octombrie 2017 112 afişări

Locul secret de pe cel mai mare aeroport al Europei: "Toţi liderii lumii au trecut pe aici"

Clasa Business poate părea cel mai bun lucru pe care poţi să îl obţii atunci când călătoreşti cu avionul, dar modul în care îţi petreci timpul de aşteptare poate fi la fel de plăcut.

Cei de Business Insider au stat de vorbă cu Priya Milhotra, şefa serviciilor VIP de pe aeroportul Heathrow, pentru a afla ce tratamente primesc şefii de stat şi oamenii de afaceri care sunt dispuşi să scoată sume importante din buzunar.

"Dacă te uiţi la oamenii care schimbă ordinea lucrurilor în lume, aceştia sunt cei care folosesc lounge-ul VIP de pe Heathrow", a spus Priya Milhotra.

Echipa lounge-ului VIP de pe Heathrow numără 66 de angajaţi care încep activitatea de la 4.30 dimineaţa.

Printre serviciile oferite se numără preluarea bagajelor, trecerea acestora prin control şi trimiterea acestora către cala avionului; un majordom personal de-a lungul timpului petrecut în lounge; sală spa şi de gimnastică; un restaurant cu stele Michelin condus de chef Jason Atherton.

Accesul în lounge-ul "secret" de pe Heathrow are şi un cost de măsură, preţurile plecând de la 3.500 de euro.

Sursă foto: Instagram

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.