Lectura cu sclipici: s-a lansat primul Kindle placat cu aur de 24 de carate (GALERIE FOTO)

Autor: Crenguta Nicolae Postat la 15 mai 2011 34 afişări

Carcasa din aur de 24 de carate galben, alb sau roz si cristale Swarovski optional: asa arata noua serie de e-readere Kindle, lansata pe piata de compania britanica Amosu Couture.

Noile cititoare electronice, disponibile la pretul de 1.199 de lire sterline (1.374 de euro), permit si posibilitatea personalizarii, cu numele fericitului posesor gravat pe carcasa si cu un toc special, inscriptionat si el cu numele fericitului. Cu un astfel de obiect "puteti fi siguri ca va detasati din multime", suna recomandarea de pe site-ul firmei.

Tot in aceasta luna, casa Amosu a iesit pe piata cu o editie sclipitoare a Blackberry - Black Diamond BlackBerry, cu carcasa din aur de 18 carate si incrustat cu aproape 1.400 de diamante, livrat in toc din piele de crocodil generosilor care pot sa se lipseasca de 16.000 de lire.

Gadgeturi placate cu aur, cristale si diamante (GALERIE FOTO)

Designerul de lux Alexander Amosu nu e la prima incercare cu astfel de obiecte. In februarie a pus pe piata o serie de iPhone 4 roz, ornate cu peste 500 de cristale Swarovski fiecare, la pretul de 2.699 de lire.

Tot atunci a creat un BlackBerry Torch cu carcasa din aur de 18 carate si livrat in toc din piele de crocodil sau piton, personalizabil cu numele proprietarului.

Exista si un GoldBerry Bold 9780, la 1.250 de lire, la care inclusiv tastatura e placata cu aur. Si tot casei Amosu ii apartine cel mai scump BlackBerry din lume, din aur de 18 carate si incrustat cu 4.459 de diamante, la pretul de 125.000 de lire.

In decembrie trecut, Alexander Amosu a creat o editie limitata de iPhone 4 cu diamante colorate - Diamond Spider, la 15.000 de lire. Toamna trecuta a lansat o linie de iPad-uri placate cu aur de 24 de carate, optional si cu logo-ul Apple facut din cristale Swarovski.

Pe lista clientilor designerului britanic figureaza celebritati ca Rihanna, Timberland, 50 Cent, Adele, Lily Allen, Queen Latifah, Akon, dar si miliardarul Richard Branson.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/lectura-cu-sclipici-s-a-lansat-primul-kindle-placat-cu-aur-de-24-de-carate-galerie-foto-8267263
8267263
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.