În vacanţa asta mergem la băi

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 30 iunie 2013 234 afişări

Unii preferă excursii culturale, de shopping, vacanţe unde practică sporturi extreme sau se duc la munci agricole, iar alţii preferă să se relaxeze în vacanţă înotând. Aşa au apărut o mulţime de oferte pentru cei care vor să se bălăcească după pofta inimii.

În vacanţa asta mergem la băi

Turiştii dornici să admire balenele de aproape pot opta pentru reprize de înot şi scufundări în Golful Hudson din Canada, pe unde trec balenele albe înainte de a migra spre Oceanul Arctic. Cei ce vor să se laude că au înotat alături de rechini au ocazia să o facă în perioada mai-iunie în vestul Australiei, în zona Recifului Ningaloo, unde se găsesc exemplare din specia Marele Alb, iar turiştii care se înscriu la o excursie printre rechini primesc de la agenţia australiană organizatoare instructaj, echipament şi servicii foto.

Tot în Australia se poate opta pentru El Questro Wilderness Park, unde se poate înota în sălbătice, aşa cum a făcut-o şi Nicole Kidman în pauzele unei filmări în zonă.

În Slovenia, o companie înfiinţată de un înotător care şi-a propus şi a reuşit să înoate pe cele mai mari fluvii ale lumii organizează vacanţe la înot în Slovenia, Austria, Croaţia, Muntenegru şi Arizona, SUA. Vacanţa în Slovenia presupune un drum la lacurile glaciare din Parcul Naţional Triglav şi o baie la Cascada Kozjak.

În Anglia se poate înota pe coasta Cornwallului, iar în pauze se pot explora peşterile din zonă şi urmări focile sau delfinii. Tot în Europa, de data aceasta în Islanda, diverse complexuri cum ar fi Blue Lagoon sau Laugardalslaug Geothermal Pool oferă celor ce caută să se destindă prin înot posibilitatea unei băi în ape termale.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/in-vacanta-asta-mergem-la-bai-11051928
11051928
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.