Idei de afaceri: Să facem muntele să vină la Mahomed (VIDEO)

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 04 august 2013 1070 afişări

Cum bijuteriile frumoase din magazine trebuie expuse în casete de sticlă încuiate, ca să nu dispară, două întreprinzătoare din SUA s-au gândit la o afacere pentru femei în care magazinul însuşi se plimbă la cliente.

Idei de afaceri: Să facem muntele să vină la Mahomed (VIDEO)

Firma americană Stella & Dot, înfiinţată de Jessica Herrin şi Blythe Harris, oferă celor interesate să o reprezinte un pachet cu instrucţiuni şi bijuterii de vândut, precum şi o pagină de prezentare şi desfacere pe site-ul său, scrie The Independent. Bijuteriile, dar şi alte accesorii, ca genţi şi alte articole de piele, sunt create la atelierul din New York al firmei, multe dintre acestea din urmă fiind lucrate manual.

Reprezentantele înscrise la Stella & Dot pot alege ce doresc să vândă şi cât, oferind şi prezentări de produse la cererea potenţialelor cliente. Compania are vânzări de peste 200 mil. dolari pe an.

Colecţia de toamnă 2013 propusă de firma celor două americance:

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/idei-de-afaceri-sa-facem-muntele-sa-vina-la-mahomed-video-11206103
11206103
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.