Idei de afaceri: cum să-ţi îmbraci clienţii numai cu haine de firmă (VIDEO)

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 21 iulie 2013 1259 afişări

Articolele scumpe cumpărate de împătimiţii de modă devin, mai nou, monedă de schimb pentru achiziţia altora, cu ajutorul unor site-uri bazate pe o idee de afaceri ingenioasă: revânzarea de obiecte de lux la preţuri accesibile, cu scopul de a creşte numărul de clienţi ai acestor produse.

Idei de afaceri: cum să-ţi îmbraci clienţii numai cu haine de firmă (VIDEO)

Site-urile Fashionpile şi RealReal, spre exemplu, sunt specializate în genţi şi poşete şi se adresează atât celor care sunt la prima cumpărătură, cât şi expertelor în materie. Clientele pot să vândă aici articolele de care s-au plictisit şi să cumpere alte modele din ce în ce mai scumpe. "Noi facem ca orice brand de lux să devină accesibil. Dar atenţie, această urcare pe scara luxului e un drum cu sens unic: după ce ai purtat Chanel, nu te mai întorci înapoi", spune Sarah Davis, fondatoarea Fashionpile, citată de San Francisco Chronicle.

La rândul său, ThredUp este specializat în comercializarea şi preluarea de articole vestimentare, în general premium mai degreabă decât de lux, deschizând treptat apetitul clientelor spre cea de-a doua categorie:

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
afaceri,
lux,
haine,
comert,
branduri,
design,
moda,
site,
internet,
preturi
/arta-si-societate/lifestyle/idei-de-afaceri-cum-sa-ti-imbraci-clientii-numai-cu-haine-de-firma-video-11135394
11135394
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.