Heidi: Vanzarile de Sf. Valentin, duble fata de 1-8 martie

Postat la 13 februarie 2008 2 afişări

"Vanzarile pentru Valentine's Day inseamna cam 65% din totalul vanzarilor din acest sezon, care incepe din 14 februarie si se incheie dupa prima saptamana din martie", declara Narcis Dorobantu, director de produs la Heidi Chocolats Suisse, producatorul ciocolatei Heidi.

Compania si-a remodelat gama de patru produse de sezon, modificand fata de anul trecut ambalajul produselor (al caror element comun este designul in forma de inima) si inlocuind cutia de Pralinetti de 120 gr cu un nou produs cu ambalaj in forma de inima. Primele livrari a ofertelor dedicate Sf. Valentin au demarat la finalul lunii ianuarie si se adreseaza tuturor magazinelor cu care lucreaza Heidi.

"Ne asteptam ca in acest an ritmul de crestere al pietei sa fie de 25%", adauga Dorobantu.

Vanzarile de sezon reprezinta circa 12% din totalul cifrei de afaceri ce a ajuns anul trecut la aproximativ 12,5 milioane de euro, ultimele trei luni aducand circa 40% din afacerile companiei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
lifestyle,
Sf. Valentin,
cadouri
/arta-si-societate/lifestyle/heidi-vanzarile-de-sf-valentin-duble-fata-de-1-8-martie-2379318
2379318
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.