Fashion italian si mecanisme elvetiene

Postat la 04 august 2008 79 afişări

"M-am intalnit cu persoane care m-au scanat de la pantofi pana la cap, nici nu am reusit sa ma prezint, ca ei deja isi formasera o parere despre mine. Pe parcurs se dezvolta si relatiile de afaceri, dar prima impresie este extrem de importanta", povesteste Gabriel Maranca, sales manager al Motorola mobile devices business pentru Romania si Moldova. Din pozitia de director de vanzari, Maranca are adesea intalniri cu oameni diversi, de la manageri de top si pana la angajati obisnuiti din telecom, astfel incat fiecare detaliu trebuie sa fie bine gandit.

Managerul nu este strain de lumea modei, mai ales ca in ultimii ani Motorola a dezvoltat parteneriate cu designerii de moda. "Imi amintesc momentul in care am lansat telefoanele D&G in 2006 la Milano. Toti ziaristii si toata crema modei din Italia au fost invitati la hotelul Bvlgari, dupa care o urmat o prezentare la Metropol, in locul in care celebrul cuplu isi organizeaza prezentarile. Mi-a placut foarte mult ca italienii pun mare pret pe imbracaminte. In tot orasul Milano nu am vazut un italian cu o camasa cu maneca scurta, toti purtau costume, camasi cu maneca lunga, si cu toate ca mergeau pe scutere sau pe motociclete, erau foarte aranjati."

Imaginea managerului, care are o experienta de 10 ani pe piata de telecom, a evoluat odata cu piata. "Acum zece ani paream un copil si nu ma gandeam decat cum sa cresc pe plan profesional, visam la momentul respectiv sa fiu director de vanzari. In timp, au inceput sa imi placa lucrurile de calitate. Daca acum sapte sau opt ani preferam costumele de la Steilmann, acum ma uit dupa alte branduri, care creeaza haine despre care am impresia ca mi se potrivesc mult mai bine. Tinand cont de conformatia actuala, imi plac costumele cu croiala in stil italian, cambrate pe talie si cu pantaloni drepti." Ca branduri, managerul mentioneaza Hugo Boss, pentru stilul smart casual, iar pentru vestimentatia de birou Calvin Klein.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Fashion,
italian,
si,
mecanisme,
elvetiene
/arta-si-societate/lifestyle/fashion-italian-si-mecanisme-elvetiene-4074315
4074315
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.