Dor de vacanţă? Unde fugim de frigul toamnei (GALERIE FOTO)

Autor: Loredana Fratila-Cristescu Postat la 09 octombrie 2011 87 afişări

Chiar dacă a trecut vara, şi cei care nu au apucat să plece în vacanţă sau pe care nu-i încântă perspectiva unei excursii la schi pot găsi toamna sau iarna pe alte continente destinaţii cu climă blândă unde să se relaxeze, bineînţeles în măsura posibilităţilor financiare.

Printre aceste destinaţii se numără Republica Capului Verde, fostă colonie portugheză situată în largul coastelor Africii de Vest, unde perioada cea mai potrivită pentru excursii o reprezintă lunile octombrie sau noiembrie. Sau Antigua, foarte potrivită mai ales pentru cei care vor să plece în vacanţă după sărbătorile de iarnă şi aleg luna februarie pentru aşa ceva, ori Insulele Maldive, unde cei care doresc să evite sezonul ploios îşi pot planifica o excursie pentru ianuarie, februarie sau martie.

Dor de vacanţă? Unde fugim de frigul toamnei (GALERIE FOTO)

Mai aproape de Europa se află Insulele Canare, iar pentru cei ce vor să se aventureze ceva mai departe există Gambia, o ţară din vestul Africii, atrăgătoare atât prin plajele sale, cât şi prin rezervaţiile şi parcurile naţionale unde se pot urmări în habitatul natural diverse vieţuitoare exotice, precum crocodilii sau hipopotamii. Tot pe acelaşi continent, dar în est, se găseşte Tanzania, unde se află cea mai mare zonă protejată nelocuită de om din Africa. În rezervaţia Selous din această ţară se pot admira elefanţi în timpul migraţiei, precum şi alte animale, se poate merge în safari şi se poate pescui.

Cei care vor să fugă de frigul iernii pot găsi refugiu în lunile decembrie sau ianuarie în zona Golfului Persic, mai precis în Peninsula Musandam din Oman, cu fiordurile şi peisajele sale superbe.

O destinaţie exotică şi mai puţin aglomerată o reprezintă Filipinele, unde se află unele dintre cele mai frumoase plaje ale lumii. Tot cu plaje frumoase, dar nu numai, îşi îmbie turiştii oraşul Miami din SUA, unde în luna martie se organizează evenimente cum ar fi festivalul de film sau festivalul modei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
turism,
exotic,
plaje,
toamna,
iarna,
Africa,
Miami,
Canare,
vacanta
/arta-si-societate/lifestyle/dor-de-vacanta-unde-fugim-de-frigul-toamnei-galerie-foto-8848549
8848549
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.