Cuplul american care a construit în Costa Rica aşezarea civilizaţiei Ewok din Războiul Stelelor (GALERIE FOTO)

Autor: Anca Barbulescu Postat la 26 martie 2013 92 afişări

Mateo şi Erica Hogan, un cuplu de tineri americani din Colorado, au construit în mărime naturală o replică a casuţelor din copaci în care locuia civilizaţia Ewok, ursuleţii aceia simpatici din Războiul Stelelor.

Finca Bellavista este un proiect  pornit de Mateo şi Erica Hogan pentru dezvoltarea unui complex de căsuţe din lemn construite în copaci într-o zonă din Costa Rica.

În prezent, au fost construite şapte căsuţe din copac, iar ele sunt disponibile spre închiriere pentru cei dornici de o asemenea experienţă.

În apropiere se află cascade, lacuri de mici dimensiuni şi trasee pentru turiştii aflaţi în căutare de aventură în pădurile din Costa Rica.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/cuplul-american-care-a-construit-in-costa-rica-asezarea-civilizatiei-ewok-din-razboiul-stelelor-galerie-foto-10691223
10691223
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.